EXTOL INDUSTRIAL 2000W LCD 8794800 pištoľ teplovzdušná s plynulou reguláciou

Horúco vzdušná pištoľ je určená na nahrievanie povrchov za účelom odstránenia náterov (farieb,lakov), na sušenie čerstvo nanesených náterov, na tvarovanie a spájanie umelých hmôt (napr. rúrok) a asfaltových krytín, na uvoľňovanie lepených spojov,...
Kód: 798794800
Cena bez DPH: 71,66 €
Cena s DPH: 85,99 €
Aktuálna zásoba: Na sklade 4 kusy
expedícia už dnes! Tovar skladom odosielame ihneď!
(Platí pri objednávke do 11:00 hod a pri platbe kreditnou kartou alebo na dobierku.)

Skladom

+ × kus

EXTOL INDUSTRIAL 2000W LCD 8794800 pištoľ teplovzdušná s plynulou reguláciou

Popis

Horúco vzdušná pištoľ je určená na nahrievanie povrchov za účelom odstránenia náterov (farieb,lakov), na sušenie čerstvo nanesených náterov, na tvarovanie a spájanie umelých hmôt (napr. rúrok) a asfaltových krytín, na uvoľňovanie lepených spojov, na spájanie, rozmrazovanie zamrznutej vody v potrubí, na šetrné sušenie, na vypaľovanie trávy a machu v ťažko prístupných miestach
Výkonná a veľmi dômyselne prepracovaná horúcovzdušná pištoľ Extol® Industrial 8794800 disponuje týmito prvkami:
Prehľadný LCD digitálny displej.
Plynulá a presná regulácia teploty počas prevádzky (po 10°C) so zobrazenou hodnotou teploty na displeji.
Dva teplotné prevádzkové režimy. Jeden s teplotou do 50°C pre rozmrazovanie či šetrné sušenie a druhý s nastaviteľnou teplotou v rozsahu 50-650°C.
Keramické krúžky vyhrievacieho telesa umožňujú rovnomerné rozloženie teploty okolo vyhrievacieho valca, a čím je možné dosiahnuť presnejšie a jednoducho regulovateľné teploty. Vďaka keramickému telesu dochádza k efektívnejšej výmene tepla medzi vzduchom.
Jemná elektronická regulácia prietoku vzduchu (fénu) počas prevádzky v rozmedzí 250-500 L/min (päť úrovní prietoku v rozsahu 250-500 L/min)
Nastavené parametre (teplota aj prietok) sa vypnutím či výpadkom prúdu uložia do pamäte a zostanú nastavené po opätovnom uvedení pištole do chodu.
Vysoko prepracované a dômyselné regulačné elektronické prvky vo vnútri prístroja zaisťujú jemné a dosť presné nastavenie hodnôt, spôsoby ochrany proti poškodeniu a nebezpečenstvu a tiež predĺženie životnosti.
Pogumovaná rukoväť zabezpečuje príjemnejšie držanie a bezpečnejšiu prácu

Technické parametre:
- Príkon: 2000 W
- Hmotnosť: 0,7 kg
- Pracovná teplota- 1. stupeň: Max. 50 °C
- Pracovná teplota- 2. stupeň: 50-650°C - po 10 °C
- Prietok vzduchu: 250-500 l/min l/min
- Regulácia: po 10°C
- LCD: áno
Pre tento produkt neexistuje žiadne video.