EGO POWER RTA2300 Multi-tool strihací kotúč

EGO Power+ Multi-tool nadstavec Strihací kotúč z rady Professional nahrádza vyžinaciu hlavu na miestach, kde je riziko zranenia alebo škôd spôsobených odlietajúcimi kameňmi obzvlášť vysoké. Svoje využitie nachádza najmä v mestskom prostredí v...
Kód: 080014
Cena bez DPH: 249,17 €
Cena s DPH: 299,00 €
Aktuálna zásoba: Na sklade 1 kus

Skladom

+ × kus

EGO POWER RTA2300 Multi-tool strihací kotúč

Popis

EGO Power+ Multi-tool nadstavec Strihací kotúč z rady Professional nahrádza vyžinaciu hlavu na miestach, kde je riziko zranenia alebo škôd spôsobených odlietajúcimi kameňmi obzvlášť vysoké. Svoje využitie nachádza najmä v mestskom prostredí v okolí zaparkovaných áut a pod. Jeho hlavnou výhodou je protichodná rotácia dvoch nožov s otáčkami len 450 ot/min, vďaka čomu je odhadzovanie kamienkov do veľkej miery eliminované.

Vďaka kvalitným samoostriacim nožom si tento nástavec s ľahkosťou poradí s trávou, burinou, machom na betóne, chodníku, alebo na okraji tránika. Vďaka nízkemu profilu prevodovky je možné dosiahnuť aj na ťažko dostupné miesta. Nože sú uložené na ložiskách, čím sa zvyšuje ich životnosť a znižuje poškodenie povrchu chodníka. Tento nástavec je kompatibilný s väčšinou vyžínačov a krovinorezov so vzadu umiestneným motorom, čo z neho robí ideálne riešenie pre komunálne služby.

Technické špecifikácie EGO Power RTA2300
Šírka záberu: 23 cm
Rýchlosť rotácie: 450 ot.min.
Materiál noža: Oceľová zliatina s vysokou pevnosťou
Hmotnosť nadstavca: 2.6 kg
5 rokov užívateľská záruka, 2 roky profesionálna záruka

Prevádzkový čas s Multi-tool základňou PH1400E*:
2.5 Ah: 25 minút
4.0 Ah: 40 minút
5.0 Ah: 52 minút
7.5 Ah: 80 minút
10.0 Ah: 105 minút
12.0 Ah: 125 minút

V cene je len samotný nadstavec strihací kotúč RTA2300. Cena je uvedená bez pohonnej jednotky, akumulátora a nabíjačky.

*Prevádzkový čas sa môže líšiť a závisí od použitej batérie, úrovne nabitia batérie a spôsobu obsluhy používateľa.

Všetky zariadenia EGO Power+ sú kryté až 5-ročnou zárukou na zariadenie a 3-ročnou zárukou na batériu pre domáce použitie pri registrácii zariadenia na našej webstránke najneskôr 30 dní od zakúpenia.
Pre tento produkt neexistuje žiadne video.