HG pohlcovač vlhkosti vrátane náplne 450g

HG pohlcovač vlhkosti vrátane náplne 450g
HG pohlcovač vlhkosti znižuje vlhkosť vzduchu vo vlhkých miestnostiach na prijateľnú úroveň. Tým zabraňuje zrážaniu vlhkosti, stuchnutému zápachu, plesni, vlhkým fľakom, ale aj škodcom alebo hnilobe...
Kód: 390065
Cena bez DPH: 9,30 €
Cena s DPH: 11,16 €
Aktuálna zásoba: Na objednávku do 14 dní

+ × kus

HG pohlcovač vlhkosti vrátane náplne 450g

Popis

HG pohlcovač vlhkosti vrátane náplne 450g
HG pohlcovač vlhkosti znižuje vlhkosť vzduchu vo vlhkých miestnostiach na prijateľnú úroveň. Tým zabraňuje zrážaniu vlhkosti, stuchnutému zápachu, plesni, vlhkým fľakom, ale aj škodcom alebo hnilobe dreva. HG pohlcovač vlhkosti účinkuje na základe granúl pohlcujúcich vlhkosť; je bezhlučný a pracuje bez elektriny či batérií. Guľaté, vlhkosť pohlcujúce granuly majú väčší absorpčný povrch ako bežnejšie vločky. Guľatý tvar vytvára medzi granulami viac priestoru, čo znamená, že medzi nimi môže prúdiť viac vzduchu s vlhkosťou. Spoločne s nádobou na granule, vytvarovanou pre maximálny prístup vzduchu, je výsledkom pohlcovač vlhkosti, ktorý je rýchlejší, dlhšie funguje a odstráni zo vzduchu 1,5-krát viac vlhkosti než porovnateľné systémy. Vďaka praktickej nádobe už nie je odstránenie zachytenej vlhkosti náročnou úlohou.
HG pohlcovac vlhkosti je mimoriadne vhodný do karavanov, clnov, kôlní, pivníc, šatníkov alebo akýchkolvek iných miestností v dome. Na jednoduché doplnenie HG pohlcovac vlhkosti alebo iných systémov sú urcené HG náhradná nápln do pohlcovaca vlhkosti - neutrálna alebo l-levandula v uzatváratelnej flaši.
Pre tento produkt neexistuje žiadne video.