HOZELOCK nástenný bubon s hadicou, 1/2", 30m

Hozelock AutoReel s 30 m hadicou, sivá/žltá
Každá záhrada potrebuje pravidelné zavlažovanie a dobrú starostlivosť. Dôležitou súčasťou kvalitnej opatery by malo byť časté polievanie rastlín a trávnika. V našej ponuke záhradného sortimentu...
Kód: 841198714
Cena bez DPH: 133,29 €
Cena s DPH: 159,95 €
Aktuálna zásoba: Na sklade 8 kusov
expedícia už dnes! Tovar skladom odosielame ihneď!
(Platí pri objednávke do 11:00 hod a pri platbe kreditnou kartou alebo na dobierku.)

Skladom

+ × kus

HOZELOCK nástenný bubon s hadicou,  1/2", 30m

Popis

Hozelock AutoReel s 30 m hadicou, sivá/žltá
Každá záhrada potrebuje pravidelné zavlažovanie a dobrú starostlivosť. Dôležitou súčasťou kvalitnej opatery by malo byť časté polievanie rastlín a trávnika. V našej ponuke záhradného sortimentu máme kvalitný dizajnový navijak na hadicu Hozelock AutoReel s dĺžkou hadice 30m, ktorý zaručene prispeje k tomu, aby bolo zalievanie čo možno najjednoduchšie a pre vás najmenej pracné. Je ideálny na zalievanie menších záhrad, terás a balkónov.
Bubon Hozelock AutoReel možno jednoducho pripevniť na stenu. Medzi jeho prednosti patrí možnosť otočenia o 180 stupňov. Pružinový mechanizmus zabezpečí to, že sa hadica nebude zamotávať, keďže automaticky hadicu naťahuje späť. Nemusíte mať starosti s ručným skladaním a odpratávaním hadice, trávnik bude vždy pripravený na pokosenie, nič vám nebude zavadzať.
S Hozelock AutoReel hadicou môžete začať ihneď polievať. Stačí ju pripevniť na stenu – nezabudnite na možnosť otočenia o 180 stupňov.

Sada obsahuje:
1/2 a 3/4 vonkajšia kohútiková prípojka
1x koncovka spojka
1x stop spojka
hadicová tryska

Parametre a špecifikácia
Farba: sivá
Hĺbka: 26,2 cm
Šírka: 65,5 cm
Výška: 54 cm
Pre tento produkt neexistuje žiadne video.