GARDENA 18502-20 Aquaroll S Vozík na hadicu sada

GARDENA vozík na hadicu AquaRoll S umožňuje úsporné skladovanie záhradnej hadice. Hadica sa navíja pomocou veľkej pevnej kľuky. Kľučku možno nasadiť na obe strany (vpravo i vľavo). Výškovo nastaviteľný rám, pripojenie hadice pod uhlom, stopka...
Kód: 841238734
Cena bez DPH: 58,33 €
Cena s DPH: 69,99 €
Aktuálna zásoba: Na sklade 1 kus

Skladom

+ × kus

GARDENA 18502-20 Aquaroll S Vozík na hadicu sada

Popis

GARDENA vozík na hadicu AquaRoll S umožňuje úsporné skladovanie záhradnej hadice. Hadica sa navíja pomocou veľkej pevnej kľuky. Kľučku možno nasadiť na obe strany (vpravo i vľavo). Výškovo nastaviteľný rám, pripojenie hadice pod uhlom, stopka proti odkvapkávaniu. Moderné ochrana proti mrazu a záruka v trvaní 5 rokov sú známkou kvality. Súčasťou nie je záhradná hadice.

Prednosti vozíka AquaRoll S
- bez odkvapkávania vody po použití - stopka proti odkvapkávaniu zabraňuje vytekaniu vody po použití alebo pri preprave hadicového vozíka.
- maximálny prietok vody - uhlová prípojka vnútri bubna zabraňuje ohnutiu hadice. Tým je dôsledne zaručený maximálny prietok vody.
- úsporné skladovanie - rukoväť je možné z dôvodu úspory miesta pri skladovaní v garáži alebo v záhradnom domčeku zasunúť.
- odolný voči mrazu - moderná odolnosť voči mrazu pre predĺženie životnosti.

Špecifikácia:
Materiál: kov / plast
Predĺžená záruka spoločnosti Gardena 5 rokov
Vyrobené v Nemecku
Pre tento produkt neexistuje žiadne video.