FISCHER vrták pre dierované tehly POINTER M 10,0x200/260mm 543630

fischer vrták do dierovaného muriva Pointer M so špeciálne brúsenou vŕtacou korunkou je univerzálne použiteľný do veľa dierovaných stavebných materiálov. Modifikovaná stopka znižuje energiu úderu, takže vŕtanie je šetrnejšie, neničí vnútornú...
Kód: 74543630
Cena bez DPH: 9,58 €
Cena s DPH: 11,49 €
Aktuálna zásoba: Na objednávku do 14 dní

+ × kus

FISCHER vrták pre dierované tehly POINTER M 10,0x200/260mm 543630

Popis

fischer vrták do dierovaného muriva Pointer M so špeciálne brúsenou vŕtacou korunkou je univerzálne použiteľný do veľa dierovaných stavebných materiálov. Modifikovaná stopka znižuje energiu úderu, takže vŕtanie je šetrnejšie, neničí vnútornú štruktúru prepážok v dierovanom murive a otvor je presnejší. Kotvenie je tým bezpečnejšie, práca prebieha bez komplikácií a kotevný bod dosahuje vyššiu únosnosť. Vŕtacia korunka je certifikovaná podľa PGM.

Modifikovaná stopka SDS-Plus oslabuje silu úderu a zamedzuje poškodeniu štruktúry vnútorných prepážok v tehle. I tak je vhodné pri použití tohoto vrtáku vypnúť príklep.
Otvor je po vrtáku Pointer M presný a bez poškodených vnútorných prepážok, takže kotevný bod dosahuje vyššiu únosnosť a bezpečnosť. Samotná montáž je spoľahlivejšia a nikdy se neriešia problémy s pretočenou alebo uvolnenou hmoždinkou.
Špeciálne brúsená vŕtacia korunka rýchlo preniká do materiálu.
Špirála účinne vynáša prach z otvoru.

Aplikácia
Pre zhotovenie otvorov v:
Dierované tehly
Pórobetón
Dierované vápennopieskové tehly
Ideálne pre:
Rámové a tanierové hmoždinky a ďaľšie kotevné systémy, ako napr. SXRL, FIS HK, fischer TherMax a upevnenie tepelno-izolačných dosiek.

Stavebné materiály
Zvislé dierované tehly
Pórobetón
Dierované vápennopieskové tehly
Pre tento produkt neexistuje žiadne video.