HUSQVARNA automower 415X robotická kosačka

HUSQVARNA AUTOMOWER® 415X

Robotická kosačka s riadením zón pre trávniky s rozlohou do 1500 m2
Husqvarna Automower® 415X je robotická kosačka s radom inteligentných funkcií, ktorá dokáže efektívne kosiť komplikované trávniky s...
Kód: 001137
Cena bez DPH: 2 165,83 €
Cena s DPH: 2 599,00 €
Aktuálna zásoba: Na objednávku do 14 dní

+ × kus

HUSQVARNA automower 415X robotická kosačka

Popis

HUSQVARNA AUTOMOWER® 415X

Robotická kosačka s riadením zón pre trávniky s rozlohou do 1500 m2
Husqvarna Automower® 415X je robotická kosačka s radom inteligentných funkcií, ktorá dokáže efektívne kosiť komplikované trávniky s rozlohou až do 1500 m2. Vďaka zabudovanému systému GPS dokáže kosačka vytvoriť virtuálnu mapu trávnika. To umožňuje využívať funkciu riadenia zón Automower®, ktoré môžete jednoducho spravovať prostredníctvom mobilného telefónu, v ktorom viete vytvoriť pracovné oblasti s rôznymi nastaveniami a dočasnými zakázanými zónami. Svahy so sklonom 40 % ľahko zvládnete a kosenie je bezstarostné vďaka funkciám, ako je ochrana pred mrazom a Timer podľa počasia, ktoré upravujú prevádzku v závislosti od teploty a rastu trávy. Ako člen radu X-line s plnou ponukou funkcií ponúka kosačka 415X funkciu Automower® Connect so sledovaním v prípad odcudzenia pomocou systému GPS a je vybavená prednými LED svetlometmi, predným nárazníkom a špeciálnymi farebnými krytmi kolies. Kosačku môžete tiež integrovať aj do vašej inteligentnej domácnosti, vďaka čomu môžete používať hlasové ovládanie pomocou funkcií Alexa alebo Google Home alebo využívať rutiny IFTTT.

Automower® Zone Control s technológiou AIM
Funkcia Automower® Zone Control umožňuje jednoducho vytvárať pracovné oblasti s rôznymi nastaveniami a dočasnými zakázanými zónami. Poskytuje vám väčšiu kontrolu nad trávnikom. Na každú oblasť môžete použiť rôzne plány a výšky kosenia alebo zabrániť robotickej kosačke v kosení vo vybraných oblastiach.
Automower® Connect
Vychutnajte si pohodlie diaľkového ovládania zo smartfónu ????pomocou aplikácie Husqvarna ??Automower® Connect. Okrem iného môžete svoju robotickú kosačku Husqvarna spravovať a monitorovať, meniť jej nastavenia a získať ľahký prístup k informáciám a tipom, s ktorými bude údržba trávnika bez starostí. V závislosti od modelu je k dispozícii mobilné pripojenie, pripojenie Wi-Fi a Bluetooth.
Navigácia s pomocou GPS
Navigácia s pomocou GPS zaisťuje rovnomerné kosenie celej vašej záhrady. Začína sa tým, že systém vytvorí mapu trávnika vrátane miest, kde sú nainštalované ohraničovacie a navádzacie vodiče. Kosačka Husqvarna Automower® potom zodpovedajúcim spôsobom upraví svoj vzor kosenia, aby zabezpečila vynikajúci výsledok kosenia.
Timer (časovač) podľa počasia
Kosačka Husqvarna Automower® vie svoju pracovnú dobu prispôsobiť počasiu, čo znamená, že v čase rýchleho rastu trávy pracuje oveľa dlhšie. Za slnečného a suchého počasia alebo ku koncu sezóny kosí kratšiu dobu - tým šetrí trávnik a zároveň sa menej opotrebováva.
Systematické kosenie trávy v úzkych priechodoch
Kosačku na trávu môžete nastaviť tak, aby v úzkych priechodoch automaticky prepínala režim kosenia z náhodného na systematický. Tým sa znižuje počet otáčaní a nerovností, ktoré sa zvyčajne vyskytujú v úzkych priechodoch, čím sa minimalizuje riziko zanechania stôp kolies a poškodenia trávnika.
Systematické kosenie trávy v úzkych priechodoch
Kosačku na trávu môžete nastaviť tak, aby v úzkych priechodoch automaticky prepínala režim kosenia z náhodného na systematický. Tým sa znižuje počet otáčaní a nerovností, ktoré sa zvyčajne vyskytujú v úzkych priechodoch, čím sa minimalizuje riziko zanechania stôp kolies a poškodenia trávnika.
Vynikajúca interakcia
Je kompatibilná so službami Amazon Alexa, Google Home a IFTTT pre pohodlné hlasové ovládanie a aktualizácie stavu. Týka sa to všetkých modelov Husqvarna Automower® s mobilným pripojením alebo pripojením Wi-Fi, čo vám umožňuje vykonávať hlasové príkazy, ako je spustenie, zastavenie a parkovanie, získavať aktualizácie stavu z kosačky jednoduchým vyslovením príkazu pre hlasového asistenta, používať ju v postupoch IFTTT a podobne. S aplikáciou Automower® Connect môžete svoju robotickú kosačku tiež integrovať so systémom Gardena Smart System, aby kosenie a zavlažovanie fungovali spoločne.
Inteligentné pripojenie pomocou IFTTT
Použite Inteligentné prepojenia v aplikácii Automower® Connect alebo si vytvorte vlastné flexibilné postupy s apletmi IFTTT s cieľom ešte viac integrovať kosačku Automower® do vašej inteligentnej domácnosti. Chcete kosačku zaparkovať, keď sa vaše deti vrátia zo školy alebo keď predpoveď počasia informuje o silnom daždi? Alebo ju dokonale zosynchronizovať s počasím? Vytváranie apletov IFTTT („If This, Then That“, teda „Ak toto, potom tamto“) je zadarmo a ich používanie je jednoduché.
Ochrana proti krádeži pomocou GPS
Kosačka je vybavená modulom GPS pre sledovanie aktuálnej polohy kosačky, ktoré minimalizuje riziko krádeže. Prostredníctvom aplikácie Automower Connect® sa do vášho zariadenia budú odosielať upozornenia, vďaka ktorým budete vždy vedieť, kde sa vaša kosačka nachádza.
Sekundárna oblasť
Pokiaľ sa váš trávnik skladá z dvoch plôch, ktoré nie sú prepojené priechodom pre kosačku, môžete nastaviť vedľajšiu plochu. Ak chcete vytvoriť vedľajšiu plochu, musíte nainštalovať ohraničujúci vodič tak, aby okolo tejto oblasti vytvoril ostrovček. Po nainštalovaní kosačku manuálne presúvajte medzi týmito dvomi oblasťami a kosačka bude kosiť zvolený čas alebo kým sa nevybije akumulátor.
Automower® X-Line
Husqvarna Automower® X-Line je náš najlepšie vybavený rad, navrhnutý pre tých, ktorí chcú špičkovú robotickú kosačku na trávu. Je vybavená balíčkom funkcií X-Line, vrátane aplikácie Automower® Connect s GPS sledovaním pre prípad krádeže, navigáciou s pomocou GPS, LED svetlometmi, predným gumovým nárazníkom a dizajnom karosérie X-Line.
Jednoduché čistenie
Vonkajšiu a spodnú časť robotickej kosačky môžete jednoducho umývať záhradnou hadicou. Odnímateľný horný kryt a telo pre jednoduché čistenie a voľný prístup ku všetkým častiam.
Protimrazová ochrana
Robotická kosačka automaticky preruší plán kosenia v mrazivých podmienkach, čím pomáha chrániť trávnik.
Rewilding Mode
Režim Rewilding je navrhnutý tak, aby do vašej záhrady vrátil prírodu. Po aktivácii automaticky vyčlení 10 % vášho trávnika do zóny pre obnovu divočiny. Kosačka Automower® ponechá túto oblasť nedotknutú tak dlho, ako budete chcieť, a vy môžete kedykoľvek zmeniť veľkosť, tvar, presunúť alebo odstrániť zónu obnovy divočiny. Táto funkcia je k dispozícii na nasledujúcich modeloch: 405X, 415X, 430X NERA, 435X AWD a 450X NERA a používatelia budú o aktualizácii informovaní prostredníctvom aplikácie Automower® Connect. Modely 430X NERA a 450X NERA potrebujú na použitie režimu Rewilding Mode inštaláciu ohraničujúceho vodiča.
Elektricky ovládané nastavenie výšky kosenia
Elektrické nastavenie výšky kosenia umožňuje pohodlné nastavenie požadovanej výšky prostredníctvom aplikácie Husqvarna Automower® Connect. Nastavenie je dostupné aj v hlavnej ponuke kosačky.
Funkcia TargetHeight pre lepšiu kvalitu trávnika
Pre lepšiu kvalitu trávnika funkcia TargetHeight znižuje automaticky výšku kosenia z MAX na definovanú výšku na dobu 10 dní.
FOTA - bezdrôtová aktualizácia firmware
Pomocou aplikácie Automower® Connect môžete sami jednoducho vykonávať aktualizácie softvéru a získavať tak nové funkcie a aktualizácie.
GeoFence
Ak sa kosačka presunie mimo preddefinovanú oblasť, budete na to upozornení v aplikácii, čím sa minimalizuje riziko krádeže. Pomocou aplikácie Automower® Connect jednoducho definujte oblasť GeoFence a vždy budete vedieť, kde sa kosačka nachádza.
Automatické zvládanie priechodov - patentované
Husqvarna Automower® automaticky rozpozná úzky priechod a prejde aj tým najužším. Pri prejazde úzkymi miestami mení dráhu, aby nedochádzalo k vytváraniu nepekných koľají.
Kosenie po špirále
Pre efektívne kosenie v oblastiach s vysokou trávou je možné aktivovať režimy kosenia na mieste alebo kosenia pošpirále. Keď je aktivovaná funkcia kosenia po špirále, senzory žacieho kotúča rozpoznajú, keď kosačka vojde do oblasti s vyššou trávou, a automaticky prepnú technológiu kosenia na systematický špirálový vzor. Režim Kosenia na mieste je určený na rýchle kosenie menšej plochy s vyššou trávou. Je to veľmi užitočné napríklad na miestach pod záhradným nábytkom po tom, čo sa tento nábytok premiestni. Umiestnite kosačku na požadované miesto a vyberte režim Kosenia na mieste. Kosačka bude kosiť v úzkych špirálach a po dokončení bude pokračovať v automatickom režime.
Kosenie na mieste
Špeciálny režim pre rýchle pokosenie menšej plochy s vyššou trávou. To je užitočné napríklad pri kosení v miestach, kde stával záhradný nábytok a na jeho mieste zostala nepokosená tráva. Kosačku umiestnite na požadované miesto a zvoľte režim Kosenie na mieste. Kosačka bude kosiť v úzkych špirálach a po dokončení bude pokračovať v automatickom režime.
3 rôzne štartové miesta
Rovnomerný výsledok kosenia na celom trávniku vďaka možnosti spustenia kosenia na troch rôznych vzdialených miestach pozdĺž patentovaného navádzacieho vodiča mimo nabíjacej stanice. Čím väčšia je trávnatá plocha, tým lepšie a dôležitejšie je použiť viac východiskových bodov.
Nízke emisie oxidu uhličitého
Pri výbere tohto výrobku si môžete byť istí, že počas aktívneho používania produkuje v porovnaní s tradičným benzínovým výrobkom menej uhlíkových emisií. Tento akumulátorový výrobok neprodukuje počas používania žiadne emisie CO2, no stále poskytuje výkon a kvalitu, ktoré očakávate od výrobku Husqvarna. Je však dôležité poznamenať, že emisie CO2 vznikajú pri ďalších fázach životného cyklu výrobku, ako sú výroba, nabíjanie a likvidácia po skončení jeho životnosti.

Technické parametre:
Pracovná kapacita 1 500 m2
Typ ohraničenia Vodič
Maximálny sklon v blízkosti ohraničujúceho vodiča 15 %
Maximálny sklon vo vnútri pracovnej plochy 40 %
Max. aktívny čas 24 h
Systém hľadania Tri systémy hľadania
Následuj navádzací vodič 1
Systém nabíjania Automatický
Celkové rozmery
Hmotnosť 9,7 kg
Rozmery výrobku, dĺžka 61 cm
Rozmery výrobku, šírka 45 cm
Rozmery výrobku, výška 24 cm
Údaje o výrobku
Farba Šedivá
Hladina hluku vnímaná 62 dB(A)
Index ochrany (IP kód) IPX5
Typ akumulátora Li-Ion
Kapacita akumulátora 2 Ah
Nabíjací prúd 1,3 A
Priemerný čas kosenia na jedno nabitie 50 min
Typická doba nabíjania 60 min
Priemerná mesačná spotreba energie pri maximálnom používaní 10 kWh
Žací systém
Systém kosenia 3 otočné rezné nože
Výška kosenia, max. 50 mm
Výška kosenia, min. 20 mm
Šírka záberu 22 cm
Nastavenie výšky kosenia Elektrické
Ochranný disk Áno
Obojsmerné otáčanie kosiaceho disku Áno
Ovládanie
Klávesnica Klávesnica a displej/ apl.
Informačný panel Monochromatický grafický displej 2,8”
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth®, Celulárne
Riadená aplikáciou Automower® Connect
Integrácia s inteligentnou domácnosťou Áno
Aktualizácia firmvéru FOTA
Bezpečnosť
GPS Sledovanie Áno
Geoplot Áno
PIN kód Áno
Alarm Áno
Senzor zdvihnutia Áno
Senzor náklonu Áno
Detekcia objektov Nie
Pre tento produkt neexistuje žiadne video.