MILWAUKEE M18 ONEFHIWF1-802X aku rázový uťahovak

4-stupňový systém DRIVE CONTROL™ umožňuje užívateľom maximalizovať možnosti rozsahu využitia, vďaka zmene nastavení rýchlosti ako aj krútiaceho momentu na 4 úrovniach
Technológia manažmentu náradia ONE-KEY™ umožňujúca bezdrôtovo nastavovať...
Kód: 444933459733
Cena bez DPH: 989,00 €
Cena s DPH: 1 186,80 €
Aktuálna zásoba: Na objednávku do 14 dní

+ × kus

MILWAUKEE M18 ONEFHIWF1-802X aku rázový uťahovak

Popis

4-stupňový systém DRIVE CONTROL™ umožňuje užívateľom maximalizovať možnosti rozsahu využitia, vďaka zmene nastavení rýchlosti ako aj krútiaceho momentu na 4 úrovniach
Technológia manažmentu náradia ONE-KEY™ umožňujúca bezdrôtovo nastavovať náradie pre zaručenie vyššej výkonnosti a vyrovnanejších výsledkov
Funkcia sledovania a ochrany náradia ONE-KEY™ umožňuje spravovať všetko náradie prostredníctvom platformy iCloud, ktorá umožňuje nielen kontrolovať aktuálnu polohu náradia, ale tiež predchádzať jeho krádeži
Flexibilný akumulátorový systém: kompatibilný so všetkými akumulátormi Milwaukee® M18™
ONE-KEYTM: Umožňuje integrované hľadanie nástroja a taktiež jeho zabezpečenie. Technológia poskytuje niekoľko cenných funkcií:
Identifikujte svoje ONE-KEY náradie do vzdialenosti 30 m: aplikácia nájde všetky ONE-KEY kompatibilné nástroje vo vzdialenosti 30 m od Vášho telefónu. Tým, že je funkcia vstavaná do nástroja a nie do akumulátora, všetky zariadenia sa dajú sledovať aj keď nie je akumulátor nabitý alebo vložený do nástroja.
Zobrazenie poslednej známej polohy vášho náradia: Nemôžete nájsť svoj nástroj? Skontrolujte Vašu aplikáciu pre ľahšie zistenie jeho poslednej známej polohy. ONE-KEY aplikácia automaticky uloží do pamäte, kedy bola naposledy v dosahu vášho nástroja.
V prípade straty aplikácia upozorní, keď je nástroj nájdený: Máte problém nájsť svoj stratený nástroj? Môžete rozšíriť vyhľadávanie pomocou kohokoľvek aplikácie ONE-KEY. Aktivuje sa, keď sa akýkoľvek telefón s aplikáciou ONE-KEY priblíži do okruhu 30 m Vášho prístroja vďaka čomu získate informácie o jeho aktuálnej polohe. Upozornenie dostanete cez mobil alebo email.
Zablokovať / odomknúť váš nástroj: ONE-KEY technológia dáva užívateľovi možnosť zamknúť či odomknúť náradie podľa jeho želania. Toto môže byť dosiahnuté aktívne, keď je nástroj v blízkosti 30m Bluetooth rozsahu, alebo aj na diaľku prostredníctvom celej siete ONE-KEY náradia a užívateľov.
Obmedzenie prístupu k náradiu: Nepovolene použitie náradia môže viesť k zbytočnému poškodeniu alebo predčasnému opotrebovaniu. Tým, že sa riadi prístup k náradiu, majiteľ môže oprávniť iných užívateľov aby mohli používať jeho náradie, tiež môže meniť a nastavovať ich profily tak, aby vyhovovali požiadavkám, a týmto sa zabezpečuje len povolené použitie náradia.
Úprava bezpečnostných nastavení: byť schopný ovládať bezpečnostné nastavenia pre každé jednotlivé náradie, je kľúčovým bodom. Užívatelia teraz môžu nárokovať vlastníctvo svojich nástrojov, čím odstránia možnosť akéhokoľvek neoprávneného prístupu iného užívateľa a zmenu nastavení.
STIAHNITE SI APLIKÁCIU ONE-KEY™ ZDARMA:

Technické parametre:
- Typ akumulátora: Li-ion
- Kód produktu 4933459733
- Dodávaný v: Heavy Duty Kufor
- Otáčky bez zaťaženia (ot./min) 0-1000/0-1100/0-1400/0-1650
- Napätie (V) 18
- Kapacita akumulátora (Ah) 8.0
- Nabíjačka 95 min
- Počet dodávaných akum. 2
- Hmotnosť s akumulátorom (kg) 5.9
- Max. moment (Nm) 2400
- Max. moment upevnenia matíc (Nm) 2033
- Počet úderov (ú./min) 1330/1620/2100/2450
- Max. moment uvoľnenia matíc (Nm) 2400
- Rozsah skrutiek: M42

Obsah balenia::
- 1 x Milwaukee aku rázový uťahovák 1'' s poistným krúžkom M18 ONEFHIWF1
- 2 x Akumulátor M18 REDLITHIUM-ION™ HB8 8.0 Ah
- 1 x Nabíjačka M12 - 18 FC
- 1 x Heavy Duty kufor
- Bočná rukoväť
- kovový hák
Pre tento produkt neexistuje žiadne video.