SCHEPPACH HC 53 dc olejový kompresor

Neváhajte a doplňte vašu dielňu potrebným náradím, ktoré ušetrí váš čas a uľahčí prácu. Dvojvalcový kompresor je výbornou voľbou pre množstvo činností. Vášniví domáci majstri i profesionáli iste ocenia veľmi kvalitné a precízne spracovanie, ktorým...
Kód: 510224
Cena bez DPH: 289,17 €
Cena s DPH: 347,00 €
Aktuálna zásoba: Na objednávku do 30 dní

+ × kus

SCHEPPACH HC 53 dc olejový kompresor

Popis

Neváhajte a doplňte vašu dielňu potrebným náradím, ktoré ušetrí váš čas a uľahčí prácu. Dvojvalcový kompresor je výbornou voľbou pre množstvo činností. Vášniví domáci majstri i profesionáli iste ocenia veľmi kvalitné a precízne spracovanie, ktorým je nemecký výrobca povestný. Samozrejmosťou je dlhá životnosť prístroja a jeho bezproblémový chod. Za rozumnú cenu získate mimoriadnu kvalitu a vysoký výkon. Zošívanie, nitovanie, uvoľňovanie skrutiek, striekanie – s týmto zariadením pôjde všetko ako po masle. Potešia aj rozmerné pojazdné kolieska a madlo uľahčujúce manipuláciu so strojom a jeho presun v rámci vašej dielne.
Tento model ponúka praktické riešenia pre profesionálny servis, špecializovanú dielňu i domácich majstrov. Zošívanie, nitovanie, nastreľovanie či uvoľňovanie skrutiek už nebude predstavovať žiadny problém. Motor s vysokým výkonom sa postará o rýchle natlakovanie nevyhnutné pre rýchlu a plynulú prevádzku kompresora.
Kompresor je napriek svojej hmotnosti plne mobilný. Zásluhou neodmysliteľných pojazdných kolies a rozmerného madla ho v rámci dielne ľahko presuniete tam, kam budete potrebovať.
Aj v tomto prípade sa môžete spoľahnúť na povestnú precíznosť nemeckého výrobcu. Výborný pomer ceny a kvality je stávkou na istotu. Jednoduché uvedenie zariadenia do prevádzky, jeho bezproblémový chod, rýchly sací výkon kompresora, dostatočný vzdušník, vysoký výkon, akceptovateľná miera hlučnosti. Toto všetko ideálne doplní vybavenie vašej dielne.

Technické parametre:
- Motor: 230 V/50 Hz
- Príkon: 2 200 W / 3,0 PS
- Počet otáčok: 2 850 ot./min.
- Pracovný tlak max.: 10 bar
- Objem vzdušníka: 50 l
- Nasávací výkon:412 l/min.
- Plniace množstvo: 272l/min.
- Počet výstupov na vzduch: 2
- Regulácia pracovného tlaku: ÁNO
- Množstvo oleja: 0,25 l
- Rozmery stroja: 880 x 370 x 710 mm
- Hmotnosť: 45 kg
Pre tento produkt neexistuje žiadne video.