SCHEPPACH AIR CASE bezolejový kompresor

Malý, skladný, tichý, ľahký a napriek tomu výkonný a bohato vybavený. Taký je tento skvelý kompresor Scheppach AIR CASE. Výborne sa hodí do každej domácnosti, chaty, karavanu Alebo malé dielne. Nadštandardná výbava zahŕňa vzdušník s objemom 2 l,...
Kód: 510099
Cena bez DPH: 112,50 €
Cena s DPH: 135,00 €
Aktuálna zásoba: Na objednávku do 7 dní

+ × kus

SCHEPPACH AIR CASE bezolejový kompresor

Popis

Malý, skladný, tichý, ľahký a napriek tomu výkonný a bohato vybavený. Taký je tento skvelý kompresor Scheppach AIR CASE. Výborne sa hodí do každej domácnosti, chaty, karavanu Alebo malé dielne. Nadštandardná výbava zahŕňa vzdušník s objemom 2 l, vďaka ktorému si dofúkate koleso v pivnici ai bez nutnosti prívodu elektriny, 9 rôznych koncoviek, vďaka ktorým nafúknete všetko od lopty, cez pneumatiky a lehátka, až napríklad po nafukovací bazén, 3 m hadica s integrovaným manometrom a ovládačom nastavenia tlaku, praktická ofukovacia pištoľ, integrované priestory pre odkladanie príslušenstva aj hadice, pohodlné madlo a manometer vzdušníka.
Kompresor je vybavený najmodernejším motorom s bezolejovou technológiou, takže nikdy nie je potrebné kontrolovať hladinu oleja. Kompresor je tak vždy pripravený odviesť svoju prácu. Jeho rozmery a nízka váha iba 8 kg ho tiez predurčujú k využitiu pri stanovaní, kempovaní a iných outdorových aktivitách.

Technické parametre:
- Príkon: 1100 W
- Objem vzdušníka: 2 l
- Max. tlak: 8 bar
- Sací výkon: 180 l / min
- Typ motora: 230 V, 50 Hz
- Hmotnosť: 8.00 kg
- Rozmery: 56 cm x 36 cm x 15.5 cm
Pre tento produkt neexistuje žiadne video.