FESTOOL BP 18 Li 5,2 ASI akumulátor 202479

Nová akumulátorová súprava Bluetooth® komunikuje s modulom Bluetooth® na mobilnom vysávači, a zabezpečuje, že sa akumulátorové náradie automaticky spustí pri zapnutí mobilného vysávača. Tak môžete pri práci s akumulátorovými nástrojmi Festool...
Kód: 23202479
Cena bez DPH: 134,72 €
Cena s DPH: 161,66 €
Aktuálna zásoba: Na objednávku do 14 dní

+ × kus

FESTOOL BP 18 Li 5,2 ASI akumulátor  202479

Popis

Nová akumulátorová súprava Bluetooth® komunikuje s modulom Bluetooth® na mobilnom vysávači, a zabezpečuje, že sa akumulátorové náradie automaticky spustí pri zapnutí mobilného vysávača. Tak môžete pri práci s akumulátorovými nástrojmi Festool využívať výhody celého bezprachového systému Festool.
Komunikuje cez Bluetooth® s modulom Bluetooth® na mobilnom vysávači CLEANTEC (možnosť dovybavenia vo forme príslušenstva) a spustí mobilný vysávač pri zapnutí akumulátorového náradia
Výkonný akumulátor s kapacitou 5,2 Ah pre maximálnu výdrž a vyvinutie sily
Univerzálny pre všetky aplikácie
V kombinácii s rýchlonabíjačkou AIRSTREAM SCA 8 sa nabíja rýchlo a efektívne s aktívnym chladením počas nabíjania
Integrovaný LED displej na akumulátorovej súprave vás vždy informuje o aktuálnom stave nabitia
S Festoolom budete profitovať z bezplatných opráv počas 36 mesiacov – vrátane opotrebovateľných súčiastok. A netýka sa to len všetkého náradia, ale aj akumulátorov a nabíjačiek.
Bluetooth® umožňuje automatické spustenie mobilného vysávača CLEANTEC pri zapnutí akumulátorového náradia (predpokladá sa použitie mobilného vysávača s funkciou Bluetooth®)
Bluetooth® lítium-iónový (Li-Ion) akumulátor s funkciou AIRSTREAM pre všetko akumulátorové náradie Festool 18 V (okrem CXS, TXS, ETSC 125, RTSC 400, DTSC 400)
Pre tento produkt neexistuje žiadne video.