GARDENA 1890-20 zavlažovací počítač

GARDENA zavlažovací počítač FLEX
Nebaví vás myslieť na pravidelné zavlažovanie a chcete nechať tieto starosti na techniku? V tom prípade sú pre vás zavlažovacie hodiny Gardena Flex 1890-29 ako stvorené. Zabezpečia totiž kropenie vášho...
Kód: 841250588
Cena bez DPH: 37,49 €
Cena s DPH: 44,99 €
Aktuálna zásoba: Na objednávku do 60 dní

+ × kus

GARDENA 1890-20 zavlažovací počítač

Popis

GARDENA zavlažovací počítač FLEX
Nebaví vás myslieť na pravidelné zavlažovanie a chcete nechať tieto starosti na techniku? V tom prípade sú pre vás zavlažovacie hodiny Gardena Flex 1890-29 ako stvorené. Zabezpečia totiž kropenie vášho trávnika a rastlín v čase, ktorý si sami nastavíte. Taktiež môžete regulovať samotnú dĺžku zavlažovania a prispôsobiť tak celý proces vašim potrebám. Samotná riadiaca jednotka sa pripája na vodovodný kohútik a je odolná voči poveternostným vplyvom.

Jednoduché ovládanie
Zavlažovací počítač sa nastavuje prostredníctvom inovatívneho externého otočného prvku na výber dát a potvrdzovacieho tlačidla, ktoré sa jednoducho ovládajú stlačením a otáčaním. Aby nedošlo k následnému neúmyselnému prenastaveniu, môžete použiť voliteľný zámok. Všetky nastavenia si zobrazíte na ľahko čitateľnom LC displeji.

Technológia Safe stop
Ak je batéria príliš slabá, zavlažovanie sa vôbec nespustí. Zároveň sa táto skutočnosť zobrazí na displeji a vy tak spoznáte, že je na čase batériu vymeniť.
Pre tento produkt neexistuje žiadne video.