SCHEPPACH SG 2000 elektrocentrála invertorová

Elektrocentrála SG 2000 od Scheppachu je skvele vybavený, moderné, tichý a skladný zdroj toho najkvalitnejšieho prúdu, ku ktorému môžete bez obáv pripojiť nielen bežné spotrebiče, ale aj tá najcitlivejšia elektronické zariadenia. Invertor je...
Kód: 510040
Cena bez DPH: 480,83 €
Cena s DPH: 577,00 €
Aktuálna zásoba: Na objednávku do 60 dní

+ × kus

SCHEPPACH SG 2000 elektrocentrála invertorová

Popis

Elektrocentrála SG 2000 od Scheppachu je skvele vybavený, moderné, tichý a skladný zdroj toho najkvalitnejšieho prúdu, ku ktorému môžete bez obáv pripojiť nielen bežné spotrebiče, ale aj tá najcitlivejšia elektronické zariadenia. Invertor je postavený na najmodernejšej technológii. Motor je prepojený s alternátorom, vyrábajúcim striedavý prúd. Ten však, ako u bežných generátorov, nenapája spotrebiče priamo, ale je najskôr opätovne transformovala na jednosmerný prúd a potom je pomocou najmodernejšej elektroniky, mikroprocesora a high-tech magnetov znovu prevedený na striedavý prúd.
Vďaka riadenému prevode je krivka tohto prúdu neobyčajne hladká a pravidelná a nemôže byť ovplyvnená treba kolísaním otáčok motora, ako u iných centrál. Na takýto generátor môžete bez obáv pripojiť nielen bežné elektrické náradie, zdroje svetla, chladenie piva, ale aj všetky spotrebiče, ktoré obsahujú mikroprocesor, citlivý na kvalitu prúdu - telefóny, počítače, tlačiarne, herné konzoly, moderná kuchynská zariadenia apod.
Ďalšou výhodou generátora Scheppach je technológia úspory paliva, kedy si motor pri nízkej záťaži sám upraví otáčky. Vďaka tomu je možné dosiahnuť úsporu paliva až 40% oproti bežným generátorom. Ďalšou užitočnou vlastnosťou stroja, ktorá chráni motor pred zničením alebo drahou opravou je funkcia automatického vypnutia v prípade, že poklesne hladina oleja v motore pod požadovanú hranicu a tiež ochrana proti preťaženiu. Ak generátor užívate v kempe, na lodi, v karavane alebo na vonkajšie párty, oceníte veľmi nízku hlučnosť agregátu, ktorá patrí ku špičke. Nežiaduce vibrácie sú tiež utlmené gumovými topánkami. Veľké madlo je skvelé pri prenášaní a kompaktný dizajn usporí veľa skladovacieho miesta.

Technické parametre:
- Typ motora: benzinový, 1-valec, 4-takt, vzduchom chladený
- Objem motora (ccm): 105.6
- Výkon motora - maximálny (kW/HP): 2 / 2,7
- Štartovanie: ručné
- Palivo: bezolovnaté
- Objem palivovej nádrže (l): 3.2
- Spotreba paliva (centrály) (l/hod): cca 1,07
- Regulácia napájania: digitální invertor
- Výkon (max./trvalý)-e-centrály (kW): 2/1,6
- Výstupné napätie 2x230 V striedavý, 1x12 V jednosmerný
- Výstupná frekvencia (Hz): 50
- Menovitý prúd: 7 A (230 V)
- Ochrana proti preťaženiu: Ano
- Kontrolka nízkej hladiny oleja: Ano
- Druh krytí: IP 23M
Pre tento produkt neexistuje žiadne video.