MILWAUKEE sada bitov 15-dielna SHOCKWAVE

Príslušenstvo z rady Shockwave Impact Duty, určené pre použitie s príklepovými skrutkovačmi,™je vhodné nielen pre náročné aplikácie pri vysokej záťaži, ale poskytuje aj komplexné riešenie pre všetkých uživateľov, ktorí potrebujú vŕtať a zároveň...
Kód: 444932430904
Cena bez DPH: 14,45 €
Cena s DPH: 17,34 €
Aktuálna zásoba: Na sklade 9 sád
expedícia už dnes! Tovar skladom odosielame ihneď!
(Platí pri objednávke do 11:00 hod a pri platbe kreditnou kartou alebo na dobierku.)

Skladom

+ × sada

MILWAUKEE sada bitov 15-dielna SHOCKWAVE

Popis

Príslušenstvo z rady Shockwave Impact Duty, určené pre použitie s príklepovými skrutkovačmi,™je vhodné nielen pre náročné aplikácie pri vysokej záťaži, ale poskytuje aj komplexné riešenie pre všetkých uživateľov, ktorí potrebujú vŕtať a zároveň skrutkovať.
Geometria Shock Zone znižuje pnutie v drieku, vďaka čomu sa menej lámu. Kombinácia tvaru „šokovej zóny“ a zvláštneho tepelného spracovania absorbuje rázy a umožňuje pružinové točenie bitov pri práci.
Tlakové kovanie bitu dáva najlepšie výsledky pri skrutkovaní, znižuje možnosť vyskočenia alebo vykĺznutia bitu zo záberu a predlžuje jeho životnosť.
Užívateľsky navrhnutá oceľ - zloženie ocele pre Milwaukee ® - neštandardné zloženie kovu zaručuje, že vrtáky Shockwave sú odolnejšie proti otrasom pri rázoch.

Obsah balenia:
Shockwave Impact Duty™ skrutkovacie bity s dĺžkou 15 x 25 mm:
1 x PH1
2 x PH2
1 x PZ1
2 x PZ2
1 x PZ3
1 x TX10
2 x TX15
2 x TX20
1 x TX25
1 x TX30
1 magnetický držiak bitov s dĺžkou 60 mm.
Pre tento produkt neexistuje žiadne video.