GARDENA robotická kosačka SILENO life 1500 - sada 19704-72

Výkonná robotická kosačka pre trávniky do rozlohy 1.500 m2
Objavte inovácie v zahradničení a pohodlí pri kosení trávy s vašou chytrou robotickou kosačkou: GARDENA smart SILENO city , sada 1.500 m2!
Vďaka smart systému GARDENA je...
Kód: 000962
Cena bez DPH: 1 483,33 €
Cena s DPH: 1 780,00 €
Aktuálna zásoba: Na objednávku do 14 dní

+ × sada

GARDENA robotická kosačka SILENO life 1500 - sada 19704-72

Popis

Výkonná robotická kosačka pre trávniky do rozlohy 1.500 m2
Objavte inovácie v zahradničení a pohodlí pri kosení trávy s vašou chytrou robotickou kosačkou: GARDENA smart SILENO city , sada 1.500 m2!
Vďaka smart systému GARDENA je vaša kosačka plne pripojená. Aplikácia EasyApp vám dáva pri starostlivosti o vašu veľkú záhradu slobodu, nech ste kdekoľvek. Zažite ďalšiu úroveň smart starostlivosti o trávnik a úplne nový spôsob interakcie s vašou robotickou kosačkou. Teraz obsahuje technológiu LONA, technológiu mapovania založenú na sledovaní polohy, ktorá sa učí, mapuje a prispôsobuje jednotlivým záhradám. Prostredníctvom aplikácie GARDENA smart systém budete mať vždy prehľad o trávnikovej ploche, ktorá sa má kosiť, a budete mať prístup do vašej záhrady odkiaľkoľvek. Umožňuje vám kedykoľvek skontrolovať nastavenia plánu starostlivosti o trávnik. Vďaka funkcii Zone Management môžete flexibilne určiť, ktoré oblasti by sa mali kosiť, kedy a ako často. Ochrana oblasti vám umožňuje určiť napríklad oblasti bez kosenia, aby ste chránili napr. divokú lúku. Okrem toho aplikácia umožňuje neustále sledovanie polohy kosačky.
Ako súčasť smart aplikácie GARDENA sa LONA Intelligence bude neustále vyvíjať aj v roku 2022 a v nasledujúcich rokoch bude našim spotrebiteľom poskytovať ešte zaujímavejšie a vysoko relevantné funkcie. Tento účinný záhradný pomocník je obzvlášť tichý a pýši sa najnižšou úrovňou hlučnosti vo svojej triede, a to iba 57 dB (A), takže si môžete vy aj vaši susedia užívať pokoj na záhrade aj v čase, keď kosačka ťažko pracuje. Sofistikovaná funkcia CorridorCut vedie robotickú kosačku pri kosení v úzkych oblastiach a tesných rohoch so šírkou iba 60 centimetrov medzi ohraničujúcimi drôtmi. CorridorCut naviguje vašu robotickú kosačku zo slepých uličiek. Nemusíte sa snažiť ručne prechádzať oblasti, váš robotický záhradník za vás urobí aj zákerné kúsky. Aplikácia GARDENA smart disponuje asistentom plánovania, ktorý vám pomôže udržovať vašu záhradu v poriadku. Robot sa drží svojho časového plánu, ale riadi sa aj funkciou SensorControl, a sám si vypočíta, ako často váš trávnik potrebuje úpravu. Vyrazí v pravý čas v závislosti od rastu trávy, tento efektívny malý záhradník ide do práce len v prípade potreby.
Inovatívne funkcie kosenia na mieste, špirálového kosenia, umožňuje vašej chytrej kosačke SILENO city pracovať v rôznych ťažko prístupných oblastiach.
Po ukončení práce sa smart SILENO city automaticky vráti domov do nabíjacej stanice.
Táto odolná kosačka je navrhnutá pre všetky ročné obdobia, je to skutočný hrdina do každého počasia a terénu.
Robotická kosačka detekuje, či je pôda zamrznutá, a pozastaví svoj program, kým sa pôda nerozmrazí.
Dokáže dokonca zvládnuť svahy až do 35 percent.
Táto kosačka smart SILENO city disponuje množstvom užitočných funkcií, ktoré môžete objaviť prostredníctvom aplikácie GARDENA smart.
EasyConfig vás prevedie inštaláciou, Auto Schedule znamená, že môžete dôverovať smart SILENO city, ktorá presne vie, kedy a ako kosiť trávnik a SmartHome umožňuje ovládať svojho pomocníka smart SILENO city hlasom prostredníctvom virtuálneho asistenta Alexa.
Knižnica rastlín vám navyše umožní objaviť všetko, čo potrebujete o svete rastlín vedieť.
So smart sortimentom GARDENA a kosačkami smart SILENO city naozaj získate úplný smart zážitok: Inteligentná robotická kosačka. SILENO. *Ak chcete používať aplikáciu GARDENA smart system a funkcie vášho záhradného prístroja GARDENA smart, je pred online registráciou povinné vytvorenie užívateľského účtu u GARDENA alebo Husqvarna Group. Ďalšie informácie nájdete v Často pokladaných otázkach.

Technické špecifikácie
Číslo výrobku 15108-32
EAN-Code: 4078500060660
Výkon
Hranice pracovnej oblasti 1500 m2 ±20 %
Systém nabíjania Automatický
Maximálny sklon vo vnútri pracovnej plochy 35 %
Maximálny sklon v blízkosti ohraničujúceho vodiča 10 %
Produkt
Riadená aplikáciou GARDENA Bluetooth® aplikácia
Informačný panel Monochromatický grafický displej 2,1”
Timer (časový spínač) Áno
Typ rukoväte Integrovaná
Aktualizácia firmvéru USB
Index ochrany (IP kód) IPX5
Napájanie a nabíjanie
Typ akumulátora Li-Ion
Typická doba nabíjania 60 min
Priemerný čas kosenia na jedno nabitie 65 min
Motor a kosiaci systém
Systém kosenia 3 otočné nože ostré ako britva
Výška kosenia, min – max 20 – 50 mm
Šírka záberu, cm 22 cm
Obojsmerné otáčanie kosiaceho disku Áno
Požadovaná pracovná doba (kosenie & nabíjanie) 22.5 h for maximum area capacity
Údaje o hluku
Hladina hluku vnímaná 57 dB(A)
Bezpečnostné funkcie
Alarm Áno
PIN kód Áno
Senzor zdvihnutia Áno
Senzor náklonu Áno
Príslušenstvo na inštaláciu
Nízkonapäťový kábel 5 m
Celkové rozmery
Rozmery produktu, D x Š x H 58 x 39 x 23 cm
Hmotnosť, kg 8.3 kg
Pre tento produkt neexistuje žiadne video.