SCHEPPACH Basa 3 pásová píla 400 V

Pásová píla Scheppach BASA 3 je profesionálny stroj, ktorý v sebe zahŕňa väčšinu jedinečných technologických riešení z celej rady BASA, ovenčenej mnohými titulmi. Táto stolová píla tak ponúka omnoho viac, než jej konkurenti ve triede. Všetko...
Kód: 510169
Cena bez DPH: 592,50 €
Cena s DPH: 711,00 €
Aktuálna zásoba: Na objednávku do 14 dní

+ × kus

SCHEPPACH Basa 3 pásová píla 400 V

Popis

Pásová píla Scheppach BASA 3 je profesionálny stroj, ktorý v sebe zahŕňa väčšinu jedinečných technologických riešení z celej rady BASA, ovenčenej mnohými titulmi. Táto stolová píla tak ponúka omnoho viac, než jej konkurenti ve triede. Všetko začína veľmi precíznym vedením pílového pásu na troch kalených heavy-duty valčekoch, a to tak nad, ako i pod stolom. Pás je presne vedený na veľkom, špeciálne centrovanom a brúsenom kole s gumovým povrchom. To je súčasťou unikátneho systému nastaviteľnej rýchlosti Vario Drive. Horná časť držiaku pílového pásu je výškovo nastaviteľná otáčaním ovládacieho kolieska. Pás sám sa dá bleskovo vymeniť vďaka jednoduchému mechanizmu s rýchloupínacou pákou. Masívny stolík je vyrobený z liatiny a dá sa naklápať v rozmedzí -8° až +45°. Stolík dodává dostatočnú podporu pre obrobok a vďaka úprave povrchu výrazne znižuje trenie, takže obrobok po ňom môžete úplne presne posúvať.
Veľmi presné pravítko, osadené pre zlepšenie čitateľnosti merítka zväčšovacím sklom, sa dá uchytiť z oboch strán pílového pásu.
Píla sa vyznačuje aj vynikajúcimi hodnotami reznej výšky a šírky - 205 mm a 306 mm. Pásová píla je tiež vybavená konektorom na pripojenie odsávača pilín a robustným stojanom s kolieskami a výsuvnou pákou pre jednoduchý transport.

Technické parametre:
- Príkon: 700 W
- Typ motoru: 400 V, 50 Hz
- Rozmer stola: 548 x 400, litina mm
- Výška stolu: 520 mm
- Rezná šírka: 306 mm
- Šírka pílového pásu: 3-15 mm
- Dĺžka pásu: 2360 mm
- Rezná výška: 205 mm
- Nastavenie sklonu: -8/45 °
- Priemer odsávacej prípojky: 100 mm
- Priemer kolesa zotrvačníka: 315 mm
- Rýchlosť pásu: 370-750 m/min
- Hmotnosť: 75kg
Pre tento produkt neexistuje žiadne video.