AL-KO TWIN 14000 PREMIUM ponorné čerpadlo

Veľmi výkonné, multifunkčné kombinované ponorné čerpadlo Premium. Spája výhody ponorného čerpadla na znečistenú vodu a ponorného čerpadla na čistú vodu.

Ideálne pre úzke šachty vďaka integrovanému hladinovému spínaču
Jednoduché...
Kód: 403112831
Cena bez DPH: 132,50 €
Cena s DPH: 159,00 €
Aktuálna zásoba: Na sklade 2 kusy
expedícia už dnes! Tovar skladom odosielame ihneď!
(Platí pri objednávke do 11:00 hod a pri platbe kreditnou kartou alebo na dobierku.)

Skladom

+ × kus

AL-KO TWIN 14000 PREMIUM ponorné čerpadlo

Popis

Veľmi výkonné, multifunkčné kombinované ponorné čerpadlo Premium. Spája výhody ponorného čerpadla na znečistenú vodu a ponorného čerpadla na čistú vodu.

Ideálne pre úzke šachty vďaka integrovanému hladinovému spínaču
Jednoduché prestavenie podstavca čerpadla kvôli prechodu z režimu pre znečistenú vodu na režim pre čistú vodu
Patentované hnacie koleso Combi pre extrémne nároky
Optimálna ochrana proti korózii a prevedenie z ušľachtilej ocele sa postarajú o dlhú životnosť
Zrnitosť do 30 mm, dopravované množstvo max. 15 000 l/h, výtlačná výška do 10 m

Tam, kde boli predtým potrebné dve rôzne čerpadlá, postačí dnes kombinované ponorné čerpadlo AL-KO TWIN 14000 Premium. Toto čerpadlo na vodu je tak skutočne univerzálnym ponorným čerpadlom, ktoré môžete používať mimoriadne flexibilne: či už na vyčerpanie a prečerpanie znečistených tekutín, ako pri záplavách alebo stavebných jamách, alebo na čistú vodu, ako na čerpanie vody z jazierok, nádrží na dažďovú vodu alebo aj bazénov. Vďaka patentovanému systému TWIN Combi ním môžete odčerpávať vodu rôznymi spôsobmi až po plošné odsávanie do 8 mm. Tento spoľahlivý všeumelec okrem toho nadchýna svojou bohatou výbavou s 10 m káblom, univerzálnou prípojkou a tepelným spínačom, ako aj mimoriadne kvalitným spracovaním.

Multifunkčné kombinované ponorné čerpadlo možno vďaka praktickému integrovanému nosnému držadlu a 10 m elektrickému káblu, ako aj vďaka jeho hmotnosti okolo 8,2 kg používať na odčerpávanie vody mobilne alebo stacionárne. Vzhľadom na jeho kompaktné rozmery 25,3 x 19,3 x 31,7 cm, robustné a nehrdzavejúce hnacie hriadele z ušľachtilej ocele, trvalo namazané a bezúdržbové guľôčkové ložiská, solídne 3-vrstvové tesnenia a stabilné teleso získate spoľahlivé univerzálne čerpadlo s veľmi dlhou životnosťou. Dobre sa vyrovná aj s hrubšími nečistotami vo vode, lebo na ne sú pripravené aj extra veľké nasávacie otvory. Rovnako čisté, ako aj znečistené tekutiny so zrnitosťou do 30 mm odčerpá rýchlo a bezpečne.
Pri veľkom výkone čerpadla 850 W a dopravovanom množstve do max. 15 000 l/h je vyčerpanie a prečerpanie hotové za veľmi krátky čas. Kombinované univerzálne ponorné čerpadlo AL-KO TWIN 14000 Premium je vybavené hladinovým spínačom: tým je možné pohodlne nastaviť výšku hladiny v automatickej prevádzke, alternatívne je pri manuálnej prevádzke možné aj plošné odsávanie. Je určené do maximálnej hĺbky ponoru 7 m. Vzhľadom na výtlačnú výšku do 10 m dokáže ľahko zvládnuť aj veľké hĺbky. Výstup čerpadla má rozmer 1,5 palca, to zodpovedá cca 47,8 mm. 90° uhlová prípojka má univerzálnu koncovku a pomocou priloženej kombinovanej redukcie na ňu možno pripojiť hadice všetkých bežne dostupných veľkostí.
Upozornenie: ponorné čerpadlo nie je vhodné pre pitnú vodu, ale iba pre úžitkovú vodu s teplotou do 35 °C. Rovnako nie je vhodné na použitie v slanej vode, vo vode s agresívnymi chemikáliami alebo vo vode obsahujúcej piesok.

Technické parametre:
Prevádzkový režim Elektrické
Dĺžka kábla v metroch 10 m
Výkon 1 000 W
Max. ponorná hĺbka 7 m
Max. výtlačná výška 10 m
Max. dopravované množstvo 15 000 l/h
Max. veľkosť častíc 30 mm
Výstup čerpadla O G 1,5" (47,8 mm)
Rozmery výrobku (DxŠxV ) 29,2x19,1x34,4 cm
Plytké odsávanie
Pre tento produkt neexistuje žiadne video.