FESTOOL BP 18 Li 3,1 C akumulátor

Maximálny výkon a nezávislosť pri všetkom, čo robíte..

Akumulátorové náradie od firmy Festool zbavuje závislosti od zásuvky a kombináciou vysokovýkonného akumulátora a bezkefkového motora EC-TEC sa vždy postará o vynikajúci výkon. S...
Kód: 23201789
Cena bez DPH: 82,17 €
Cena s DPH: 98,60 €
Aktuálna zásoba: Na objednávku do 14 dní

+ × kus

FESTOOL BP 18 Li 3,1 C akumulátor

Popis

Maximálny výkon a nezávislosť pri všetkom, čo robíte..

Akumulátorové náradie od firmy Festool zbavuje závislosti od zásuvky a kombináciou vysokovýkonného akumulátora a bezkefkového motora EC-TEC sa vždy postará o vynikajúci výkon. S novým, superľahkým akumulátorom Compact teraz ešte nižšia hmotnosť a perfektná manipulácia. Hodí sa zvlášť na energeticky menej intenzívne aplikácie. Ideálne pri vŕtaní a skrutkovaní.

Nízka hmotnosť pre absolútnu ľahkosť a perfektnú manipuláciu pri vŕtaní a skrutkovaní. Ideálne na všetky aplikácie, ktoré kladú vysoké nároky na ergonómiu náradia. Vždy aktuálny stav: LED indikácia na rýchle zobrazenie zostávajúcej kapacity. Integrovaný gumený rám na ochranu a bezpečné uloženie stroja na šikmých plochách. Perfektný vstup do systému Festool 18 V. Kompaktný, ľahký konštrukčný tvar. Lítium-iónový (Li-Ion) náhradný akumulátor pre všetko akumulátorové náradie Festool 18 V (okrem TSC 55, CXS, TXS, ETSC 125, RTSC 400, DTSC 400).
Rýchlejšie k tomu najlepšiemu výsledku: Varianty Compact sú vhodné na aplikácie, ktoré kladú vysoké nároky na manipuláciu s náradím. Komfortne a bezpečne: LED indikácia na rýchle zobrazenie zostávajúcej kapacity. Vyskúšajte náš systém: S každým akumulátorovým náradím triedy 18 V si zvolíte vstup do komplexne premysleného systému. Akumulátory sú kompatibilné so všetkým náradím.
Pre tento produkt neexistuje žiadne video.