MAKITA DLM382Z aku kosačka

DLM382Z

Akumulátorová kosačka MAKITA je určená na kosenie menších a stredne veľkých plôch trávnika do cca 500m2. Kosačka je vybavená poistkovým bezpečnostno - kľúčovým ŠTART-om.

XPT ochrana proti prachu a striekajúcej...
Kód: 100829
Cena bez DPH: 294,16 €
Cena s DPH: 352,99 €
Aktuálna zásoba: Na objednávku do 14 dní
+ Darček: Preprava v cene (do hmotnosti 30Kg)

+ × kus

MAKITA DLM382Z aku kosačka

Popis

DLM382Z

Akumulátorová kosačka MAKITA je určená na kosenie menších a stredne veľkých plôch trávnika do cca 500m2. Kosačka je vybavená poistkovým bezpečnostno - kľúčovým ŠTART-om.

XPT ochrana proti prachu a striekajúcej vode. Je kompatibilná s 18V Li-lon Makita náradím. Stačí zobrať baterku z uťahovačky či iného stroja a môžete kosiť ekologicky a bez káblov!

3 funkcie v 1 - kosenie, zbieranie a MULČOVANIE. Kosenie mulčovaním je omnoho rýchlejšie ako kosenie so zberom do zberného koša. Okrem toho, že takto ušetríte veľa času, vaša záhrada získa prirodzenú výživu trávnika.

Kosačka a šasi sú z tvrdeného plastu so záberom 38cm. Motorová bezpečnostná brzda slúži pre náhle zabrzdenie točiaceho sa noža, po vypnutí motora. Ľahko sa prepravujú aj skladujú, vďaka sklápacím rukovätiam ju raz-dva poskladáte. Jednoduchá manipulácia a vedenie kosačky počas prevádzky je podporené ergonomický tvarovanou rukoväťou.

Integrovaná predná a chrbtová rukoväť sú ideálne nielen, ak treba zdvihnúť kosačku na záhrade po schodoch alebo cez prekážky, ale takisto nesmierne uľahčuje prepravu alebo skladovanie zariadenia.

Vďaka centrálnemu nastaveniu výšky kosenia, je možné kosačku pomocou jednej páky ľahko nastaviť na ideálu výšku kosenia vášho trávnika.

Kosačka je vybavená hybridným košom o kapacite 40 litrov a indikátorom plnosti, ktorý vás upozorní, kedy ho treba vyprázdniť.

Tiež nezabúdajte, že akumulátorová kosačka predstavuje: žiadne emisie / žiadna výmena oleja / žiadne aditíva / žiaden benzín / nízky hluk / nízke vibrácie.

18 + 18 V = 36 V technológia
XPT – ochrana proti prachu a striekajúcej vode
13 stupňov výšky kosenia
Na veľkosť udržiavaných trávnikov cca 560 m2
40 litrový zberný kôš na trávu
Kompatibilita 18 V Li-Ion akumulátorov s Makita náradím
Dodávané bez akumulátorov a nabíjačky


Technológia kosenia 3Cut
Ochrana proti preťaženia
Pre tento produkt neexistuje žiadne video.