MAKITA DUC254Z aku reťazová píla 18V 25cm


Sme autorizovaný predajca značky MAKITA.

Napájanie reťazovej píly 2x 18 V Li-ion batériami súčasne. Lítium-iónový akumulátor s mikroprocesorovou technológiou nabíjania. Najlepšia voľba pre používanie v rekreačných...
Kód: 100540
Cena bez DPH: 219,16 €
Cena s DPH: 262,99 €
Aktuálna zásoba: Na objednávku do 14 dní

+ × kus

MAKITA DUC254Z aku reťazová píla 18V 25cm

Popis


Sme autorizovaný predajca značky MAKITA.

Napájanie reťazovej píly 2x 18 V Li-ion batériami súčasne. Lítium-iónový akumulátor s mikroprocesorovou technológiou nabíjania. Najlepšia voľba pre používanie v rekreačných strediskách, na verejných priestranstvách a v obytných zónach. Vysoká rezná rýchlosť vďaka výkonnému motoru. Reťazová píla priateľská k človeku a životnému prostrediu (nulové emisie) plus minimálne prevádzkové náklady vďaka tomu, že píla nepotrebuje palivo ani oleje
Minimálna hlučnosť len 86 dB(A).
Jednoduchá údržba pretože nie je potrebné vymieňať olej, vypúšťať palivo pred uskladnením, nie je nutné čistiť vzduchový filter/tlmič/sviečku zapaľovania, nie je nutné vymieňať palivový filter a pod. Mimoriadne jednoduché používanie, stačí iba vložiť batériu a stlačiť spínač.
Ergonomická horná rukoväť sa nachádza sa bližšie k pílovej reťazi, čo umožňuje vyvinúť vyššiu silu na pílovú reťaz. Rukoväť prepožičiava píle kompaktnejší dizajn. Pogumované mäkké držadlo vďaka ktorému sa píla pri používaní nekĺže Píla má ochranný kryt prednej ruky s brzdou proti spätnému nárazu. Potlačením ochranného krytu prednej ruky sa okamžite zastaví pílová reťaz. Ochrana proti spätnému nárazu nie je nutná na špičke vodiacej lišty, čo zlepšuje ovládateľnosť pílovej reťaze a rozširuje oblasť použitia reťazovej píly.
Elektrická brzda v priebehu 1 sekundy zastaví pílovú reťaz Štandardná vodiaca lišta je úspornejšia z hľadiska prevádzkových nákladov ako vodiaca lišta na presné rezanie. Zodpovedajúca pílová reťaz, typ 91VG, sa vyznačuje vysokou odolnosťou a znižuje riziko spätného nárazu. Výmena a nastavenie pílovej reťaze bez použitia nástrojov. Nastavenie pílovej reťaze je možné vykonať bez toho, aby bolo nutné zdemontovať kryt ozubenia. Automatické mazanie reťaze.
Nádrž na mazací olej obsahuje dostatočné množstvo oleja potrebné na mazanie reťaze počas používania reťazovej píly na jedno úplné nabitie batérie. Pomocou regulačnej skrutky môžete nastaviť prietokovú rýchlosť olejového čerpadla. Čas nabíjania 22 minút pri lítium-iónovom akumulátore s kapacitou 3,0 Ah.
Reťazová píla sa dodáva bez akumulátorov a nabíjačky.

Technické parametre:
- Rýchlosť reťaze za minútu 450 m/min
- Rezná dĺžka 250 mm
- Pílová reťaz – rozostup zubov 3/8“
- Objem nádrže na mazací olej reťaze 86 ml
- Rozmery (d x š x v) 527 x 234 x 198 mm
- Hmotnosť 4,1 kg
Pre tento produkt neexistuje žiadne video.